Konfirmationssöndag

Tjena! Är nyss hemkommen från Nora där vi var med släkten och firade min sysslings konfirmation. Åt massa plockmat, tårta och träffade släkten så det var mysigt även om man blev trött nu haha. Nu väntar jag på kaffe med familjen och ska sedan ikväll mest städa rummet och kanske ta en promenad. Imorgon ska jag upp tidigt för att hjälpa ettor och tvåor med matten och sedan luncha med pappa antagligen. Kram!

(OBS nya hårfärgen!!)

Du sköt sönder själen min och jag sköt ett eller två hål i din, lämna mig inte med ingenting

Tjo!
Lördag idag och två veckor kvar till Håkan på Ullevi!!! Träffade Emelia igår efter skolan och vi fikade och bokade tågbiljetter samt började planera lite för den 4:e juni! Blir att vi tar första tåget mot Göteborg på lördagen och sen köar hela dagen för att sedan njuta av världens bästa Håkan, sen dra på efterfest på Jazzhuset och när klockan blivit tillräckligt dra oss till hotellet och sova, lär bli bästa dagen hittills!!
 
Åkte sen ut till Marieberg för att kika lite på hårsmycken och liknande till balen som är på onsdag, hittade ingenting speciellt men fick med mig fransar jag ska ha i alla fall. Blev sen en lugn hemmakväll med familjen, åt plankstek tillsammans och sedan tittade dom på Let's Dance och jag på Faking it resten av kvällen.
 
Idag ska jag och mamma åka upp till stan för att luncha och inhandla det sista till balen samt lägga upp min studentklänning hos en skräddare. Ikväll skulle jag egentligen träffat Sara men blev ändrade planer så det blir filmkväll med gänget istället! Myysmys. Nu ska vi åka så kram!

Fredag på en måndag

Tjenare!
Igår blev var det visst fredag på en måndag, insåg att jag är ledig idag och i princip imorgon också så det firades med fika med dessa + Scott efter skolan och sedan våfflor & New Girl hos Scott på kvällen. Kommer sakna att hänga med dom här efter skolan på regniga dagar. Gjorde lite ärenden på stan mellan fikat och våfflorna, bland annat BOKADE FÄRGNINGSTID!! Haha jättespontant egentligen, och tiden är idag!! Det är egentligen det enda jag har på schemat idag förutom att jag vill få färdigt sista geografiuppgiften (sista bedömda uppgiften i skolan...), det vore skönt. På första bilden är min brunch idag, blev sent igår så sov ut idag och gjorde mig lite scones med inspiration från Hanna i söndags hehe. Nu ska jag fräscha till mig lite och ta bussen upp på stan, kramis!
 
Juste!! Igår fick jag beskedet att jag fått jobb som volontär på Bråvalla iår!! Sååå taggad och blev jätteglad, trodde jag inte skulle bli antagen hehe. Så vi ska dit och jobba i entrén, jag, Emelia och Sara. Vi var dessutom så snabba med att välja arbetsgrupp att vi kunde välja vilken vi ville så vi har anpassat så vi får se alla våra favvisartister, gratis!! Drööm