ÄNTLIGEN HEELG

Hallå!
 
Vardagen rullar väl på som den ska. Sen sist har jag bland annat firat kanelbullens dag med gratis kanelbullar på skolan i solen, tragglat mig igenom en hemsk MatLab samt flera ekonomikapitel, haft en intervju med regissören bakom en mängd musikvideor (av Håkan Hellström bland annat!!) och mer. Idag är jag fri från föreläsningar och sitter nu på centralen och väntar på Sara och Emelia som strax ska komma med tåget! Äntligen!! 
 
Har planerat in en toppenhelg åt oss, nu när dom kommer ska vi käka lunch på stan, sen ikväll ska vi laga tacos, dricka drinkar och sen hem till David som har förfest innan Gasquen. Såå kul att få visa dom hur en riktig utgång ser ut på Chalmers (samt att få gå ut med dom!!). Imorgon är det tänkt att vi ska gå på stan och shoppa lite på dagen (om ork finns) och sen är det myskväll på schemat, ska bli så skönt att bara få titta på dom och prata med dom ordentligt. Är som ni förstår väldigt pepp på denna helg och har längtat och planerat hela veckan! 
 
Nu ska jag sammanfatta ännu ett kapitel i ekonomin lite fort och sen gå och möta dom, ha en bra helg ni med! Kram
 
 

Igår

Heej!
 
Skrev ju igår att jag på eftermiddagen skulle ses o plugga med några tjejer i klassen och det gjorde vi också. Tog en promenad genom centrala Göteborg som var såå fint med sol och början på höstlöv bort till da Matteo vid Haga nästan. Där tog vi ett bord, drack cappucino och diskuterade oss halvt igenom en gammal tenta i ekonomikursen. Men det vi mest kom fram till var att vi behövde plugga mer tyvärr haha. Tur det fortfarande nästan är tre veckor kvar! När caféet stängde så tog jag bussen med dom två hållplatser och gick sen sista biten med ett stopp på Willys på vägen hem för att köpa lite till dagens frukost bland annat. 
 
Nu är det återigen en ny vecka och jag är mitt uppe i matten nu med en liten paus för att blogga. Eftersom det är måndag ska jag strax åka in och ha Matlab examination på skolan, sen ska jag se om jag kan få en tvätttid idag och tvätta lite handdukar och lakan, får ju besök i helgen!! Annars är det väl vidare plugg som står på schemat som vanligt men är så pepp på den här veckan så det är ingen fara. Kram på er!
 
 
 

Bra vecka, långt inlägg

Hallå vilken vecka jag haft!!!
 
Hösten har kickat igång utomhus nu (kolla bara hur vägen till skolan såg ut för mig!!), studierna är igång samtidigt som jag känner att jag har fått tid över till annat kul. I tisdags vad det phaddertacksittning med pjamasparty-tema och det var såå kul! Innan sittningen drog igång träffades jag, Amanda, Johanna och Hedda hos mig och käkade pizza på golet och uppdaterade varandra på skvaller haha, så tjejigt. Väl på sittningeni hade vi fixat en öppen bar till alla, god mat och skön underhållning så festen höll på till typ 5 (på en tisdag haha). Hur kul som helst iallafall. 
 
På onsdagen gick jag en halvdag i skolan och sen på kvällen köpte jag med mig lite ingredienser och åkte hem till David för lite tapas, vin och PH-kollande. Jättemysig kväll och gott med lite lyxigare vardagsmat. På torsdagen tvättade jag och pluggade hela dagen i princip. Och hittade en fin regnbåge utanför skolan!
 
Insåg när jag vaknade på fredagsmorgonen att jag hade en helt tom helg utan planer och var såå nöjd över det, och jag har verkligen haft en skön helg och gjort det jag känt för. I fredagskväll kom Sanna över till mig och vi lagade pasta, pluggade ekonomi, åt choklad och hade tjejsnack, såå mysigt. Hon sov även kvar här och på morgonen bjussade jag på pannkakor innan vi betade av ännu mer plugg.
 
När klockan började bli kväll gick vi bort till Coop Landala där vi mötte upp Anna och handlade lite tacos innan vi åkte ut till Hisingen hem till Liwia där vi lagade mat och åt massa snacks, Mildred kom också förbi lite senare. Blev rätt sent igår så idag är jag lite hängig men ändå uppe och grejar här hemma. Ska i eftermiddag till Da Matteo och diskutera en gammal tenta med Liwia, Sanna och Amanda ett tag. Myys!