Sunday


Bild från igår kväll som inte alls blev som planerat. Slutade med att vi satt ett gäng och gjorde en eld vid motorvägen i väntan på nattbussen tills polisen kom haha, som tur var va dom väldigt snälla och vi hade inte gjort någonting fel.
Idag är det kanonväder igen så mamma och jag tog en promenad precis, jätteskönt. Ska nog mest ta det lugnt idag och göra lite nödvändigheter som att plugga och städa, ha det bra puss

Fucking lördag


Heej, sitter just nu på bussen med Wilma påväg till lillån för att käka pizza. Möter upp lite folk och sedan blire festligheter haha. Vår kompis fyller år så det ska bli jätteroligt, herrå puss

Friday

Äntligen fredag! Även fast jag har muntliga nationella (paniik) idag så är jag glad att det är fredag, behöver denna helg såå mycket nu. Vädret är på topp som det varit hela veckan så humöret är också på topp!
Idag ska jag först till skolan dårå och sen går jag på stan med Wilma och Eve en stund och fixar saker till helgen då det blir fest! Sen ska jag stå i kiosken på Behrn med laget på matchen och efter det träffar jag Linn. Så ser min fredag ut, ha det bra!