Farsdag


Hejhej! 

Idag är det Farsdag och det har jag firat med familjen + mormor och morfar j katrinelund bland annat. Där åt vi trerätters på deras gästgiveri, bland annat jordärtskockssoppa som jag ääälskar! Jättelyckat verkligen, synd bara att jag är hes som bara den och också väldigt hängig. Efter det körde jag hem oss till mormor och morfar där vi drack lite kaffe och det bjöds på tårta. Åkte hem efter ett tag och sen dess har pappa och jag gjort lite matte och vi har tittat på solsidan tillsammans. Är superhes idag med så blir nog att lägga mig snart så jag kan komma igång med träningen rätt snart igen! Imorgon är det skola och tidigaste morgonen i veckan också. Hoppas ni också fått en fin Farsdag med era nära, kram!

Jag har lämnat allt som tynger mig på vägen hem till dig


Tjena! Allt bra med er? Haft en riktigt slitig och fullspäckad vecka som nu resulterat i en rejäl förkylning. Skulle gått på krogen igår men blev att jag åkte hem efter förfesten då jag tappde rösten (??) och hostade mycket. I morse hade jag dock en match att döma som jag fick ta mig igenom haha, det gick faktiskt helt ok ändå! Efter det åkte jag hem och sov ett tag på eftermiddagen innan jag gjorde mig iordning tills nu. Mamma och pappa är utkörda ur huset och jag sitter och väntar på besök. Ska bli jättemysigt men lite segt att man är superhes och knappt får fram ljud haha men det blir nog bra! Det är ju kladdkakans dag idag så har bakat en kladdkaka åt oss som vi nog fikar på haha. 
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, har svårt att få till det i veckorna mellan plugg och träning. Hoppas ni har det bra, puss!

School


Hejhej!
Uppe tidigt nu för skolan, var ett tag sen och känns både segt och roligt att vara tillbaka. Dock fick jag kanske två timmars sömn inatt, låg vaken till fyra och kunde verkligen inte sova?? Fy vad jobbigt det var men känner mig hyfsat pigg nu iallafall så det är ju skönt haha. 
Idag ska jag till skolan som sagt sen handla lite för middagen som jag ska laga till mig och mamma ikväll. Efter det är det handbollsträning på schemat, det var också ett bra tag sen så ska bli skönt att komma igång med det med! Haft ett underbart lov nu som jag kan leva på ett tag haha så detta ska gå bra! Puss