Drömvecka

Tjena! 
Har en underbar vecka denna vecka! I måndags åt jag sushi till lunch med bästa Hanna och på kvällen hade jag middagsdate och drack vin. Och igår blev det en spontanbio med Hanna, Alex och Scott på kvällen! Har framåt i veckan också jättebra planer men just nu ligger mitt fokus på plugg, imorgon ska jag hålla tal i svenska nationella och på fredag har jag mitt sista fysikprov, sen ska det firas!! 
Imorgon går jag en kort dag i skolan, håller mitt tal och har en lektion till, sen ska jag och Eszter hem till Hanna och baka/fika som blivit en torsdagsstandard för oss haha! Har sån pluggångest nu egentligen men får jag bara talet ur vägen så kommer det kännas mycket bättre. Hålla tal är inte min grej tyvärr haha. 
Nu ska jag precis äta, ville bara skriva här en liten snabbis och ska försöka göra det lite oftare har jag tänkt! Allt kul händer ju nu! Kram!

Torsdag


Heej!
Bild från i förrgår när jag, Cajsa och Manne bestämde oss för att ha grillpremiär! Fantastiskt gott.

Idag är jag bra trött, blev sent igår då jag spontant hoppade på en filmkväll med några klassisar hemma hos Hanna men det var mys! Har inte uträttat så mycket idag egentligen, hade två lektioner i skolan och sedan dess har jag kollat på tv, fikat och börjat packa lite, hoppade nämligen på potatiscupen 2016 som är imorgon haha! Blev lite spontant och stressigt men alltid bra med extra pengar, speciellt nu när det drar ihop sig mot studenten! 
Väntar nu på kvällsmaten sen ska jag duscha och plugga innan Ex on the Beach som jag tyvärr fastnat för hahaha. Kram! 

Naturens husHejhej!
Igårkväll skrev Linnea till mig och frågade om vi skulle ses något, slutade med en tur till naturens hus som var jättemysigt! Vi gick en bit längs vattnet och stannade vid en eld och drack kaffe och pratade tills det blev för kallt även med eld och kaffe. Då åkte vi förbi maxi en sväng och gled sen bara runt i bilen. 

Idag har varit en mindre mysig dag, vaknade med migrän så blev att jag stannade hemma från skolan. Har ändå försökt beta av lite plugg som behöver göras (matte 5 är tuuufft nu) och var och köpte sushi till mig och pappa förut. Nu ligger jag i sängen och vilar, funderar på om jag ska försöka plugga ytterligare eller ta en promenad i våren. Blir nog plugg som vanligt haha. 

Imorgon börjar jag tidigt och har både matte och fysik, tung dag. Sen ska jag dock träffa Cajsa ett tag så det blir kul iallafall! Men nu ska jag ta tag i kvällen, ha de bra!