Saturday


Mycket bra seriös bild från igår hahaha
Hejhej! Ska försöka skärpa mig och uppdatera mer här. Varit en hyfsat lugn vecka, smått kommit igång med lektioner och tränat lite. Även om vi inte gör så mycket i skolan nu så blir man trött, så det är skönt att det är helg haha. 
Igår gick jag på stan med Wilma och Evelina på dagen och fredagafikade lite, sen hade jag spanska. När jag kom hem åt vi lite finmat fredagen till ära och sen drog jag ut till en grillplats med kompisar. Hade mycket roligare än vad jag trodde och det blev tillslut en riktigt bra ikväll. Kom hem vid ett/två någongång och har i princip sovit sen dess haha, är helt slut idag.
Nu ligger jag i sängen och väntar på Eve som kommer snart, vi ska göra iordning oss för ikväll ska vi fira Wilma som fyller 17 bast haha! Först blir det tjejmiddag på Saigon och sen får vi se vad vi hittar på, kanske fest eller bara myskväll. Ha en bra lördag, puss

Läger

Tjo. Inte haft någon ork att blogga den sist, åkt runt på två olika läger och sovit alldeles för lite lol. Det första var i Sixtorp med kyrkan, vi gjorde inte så mycket, paddlade och tog de lugnt typ och igår hade vi hajk med naturprogrammet på TBS. Var svinjobbigt eftersom vi paddlade 1,5 mil typ och skulle sova i tält, det krånglade massa och var kallt.
Superskönt att vara hemma nu iallafall, är helt slut så tar det lugnt idag, skulle egentligen bowlat med några vänner men stannar hemma och vilar upp mig för träningen ikväll. Imorgon börjar vi med vanliga lektioner enligt schemat och jag är faktiskt rätt pepp, ska bli skönt att komma igång med det igen och känna att man gör någonting vettigt på dagarna.
Klippt mig


Före/efter haha
Nuuu har jag äntligen klippt mig!! Haha är så dålig på att göra det regelbundet men är såå skönt nu efteråt. Blev mycket kortare som ni kanske ser och det är verkligen skönt i o med att mitt hår är så tjockt och tungt. Får se vad jag tycker när jag vant mig lite men än så länge är jag jättenöjd!