Dedication

Hej. Just nu svajar det fram och tillbaka med allting känner jag, bland annat här med bloggen. Jag är en sån person som blir väldigt engagerad i det jag vill, men jag vill så mycket, jag vill allting. Jag får ofta för mig att jag ska satsa på någonting, bli bäst på det osv, det håller kanske en-två dagar. Jag vet inte riktigt varför det blir så, att jag blir så inne i saker under så kort, intensiv period.
Jag vill verkligen ha en bra blogg, mest för min egen skull. Att kunna titta tillbaka på hur livet var då och hur jag har förändras. Det är också ett bra ställe att helt enkelt skriva av sig på, jag vet helt ärligt inte om jag skulle klara av att lägga ner detta. Jag har, för er som inte vet det, bloggat till och från i snart 5 år, vilket är extremt lång tid (hade andra bloggar innan denna).
Sen tittar jag på andra blogg och jag blir så inspirerad! När jag läser till exempel Andrea Hedensteds blogg känner jag att jag verkligen vill detta. Jag vill verkligen ha en framgångsrik blogg, få besöksrekord, kommentarer. Jag vill gå på event, vinna tävlingar och inspirera. Jag vill att folk ska veta att jag har en blogg och att de ska tycka att den är bra.
Visst låter det som att det är självklart att jag borde satsa på bloggen?
Men det är just det, jag vet att det bara kommer hålla några dagar, jag hittar inte tillräckligt med motivation för att slutföra, lyckas med någonting nuförtiden. Jag önskar att jag kunde bestämma mig för någonting och hålla det, mest för min egen skull. Jag skulle säkert kunna ha en bra blogg om jag la ner tillräckligt med tid&energi men jag vet inte varför det inte blir så. Blir så himla besviken på migsjälv ibland.
 

Promotion breakfast


Konstig dag. Började bra med promotion breakfast på club 700, var massa business folk där bara, trodde det skulle vara fler thorenare men var bara jag + 3. Var iallafall roligt och intressanta "föreläsningar" plus god frukost! Vann dessutom ett besök av kommunen och ett presentkort på City, wohoo! Fick sen skjuts till skolan och hade vanliga lektioner. Varit en jättekonstig dag hittills för mig, varit så himla upp & ner, ena stunden har jag varit jätteglad men helt plötligt blir jag ledsen/arg.
Nu har jag gjort lite scones som står i ugnen, ska alldeles strax tajt dem och sedan mysa ner mig i en bok. Ha det bra, puss

Trötter

Hej. Är sjukt trött och vill egentligen inget annat än att sova men måste vänta tills mina naglar har torkat först..
Idag har jag varit duktig, stannade kvar efter skolan för att hjälpa lärare packa ner saker i påsar (i utbyte mot att han köper fika åt mig hihi) och efter det stannade jag även på coahtiden. Det var ganska onödigt eftersom jag inte har någonting alls att göra, är klar med exakt allting nu och det är väl iof skönt. Imorgon ska jag på en företagsfrukost som TBS anordnar för att få ut eleverna tidigt i näringslivet. Gud vad engagerad jag är just nu, känner mig duktig😌
Nu ska jag ta och borsta tänderna, ha det bra! (Imorgon är det fredag!!!) puss