YOU CAN'T EXPECT ME TO BE FINE, I DON'T EXPECT YOU TO CARE

Hej! Skriver lite här mellan packandet. Har spenderat min dag i en bil från Lund till Örebro, stannade en stund i Jönköping och shoppade lite också. Imorgonbitti åker jag till Solliden där jag är i ca två veckor och konfirmerar mig, ser inte alls fram emot det men jajaa.
Kommer alltså inte blogga någonting, kanske slänger in ett inlägg från iPhonen någon gång, om man ens får använda den haha.

SOMMARLOV

Hej! har helt glömt bort bloggen, förlåt hehe. Men iallafall, snart har jag haft en veckas sommarlov och jag har bland annat grillat hos albin, varit i hargebadet och askersund med philip, sovit över med clara, cyklat till philip där och sovit där två nätter, ätit jordgubbar med dom jag gillar, gått på stan och bio med philip och suttit på en ballkong mitt i natten med honom.
Nyss kom jag hem från stadsparken där jag och nåra härliga tjejer grillade nyss, det var jättemycsigt och jag hade saknat dom!! Nu sitter jag och packar lite tills imorgon, då åker jag och familjen till Skåne och Danmark för att fira midsommar och shoppa. När jag packat lite ska jag nog sätta på ett avsnitt OTH, mamma köpte första säsongen till mig idag hihi. Det här blev ett långt inlägg som avslutas med lite mobilbilder från början på mitt sommarlov. pusspuss
(ingen aning om varför endel bilder lägger sig, ni får överleva)

DU ÄR DEN ENDA JAG BEHÖVER

Hej! Slänger in ett snabbt inlägg bara, just nu håller jag på och packa för mamma och jag tar tåget till Stockholm imorgon bitti för att shoppa hela helgen, mysmys. Idag har jag varit hos Philips farmor nästan hela dagen och firat att hans syster tog studenten, inte liiiite avundsjuk på henne nejnej. Nu ska jag packa klart det allra sista, puZ