APL

Hej! Idag är det måndag vilket betyder att min första APL-dag är avklarad. Är på Atlas Copco, just nu på marknadsundersökningsavdelningen men ska vara på olika ställen olika veckor. Idag var det mest att komma igång med allt, fick min dator, lärde mig systemet de använder och fick tillochmed ett eget kontor haha! Det jag gör och kommer få göra är olika uppgifter min handledare ger mig, mestadels research. Trivs hittills jättebra och det är roligt eftersom jag vill bli civilingenjör.

Ikväll ska jag ta det lugnt, väldigt trött i huvudet. Top Model börjar äntligen ikväll så blir att titta på det! Ha det bra, puss

Varbergs kurort

Som jag skrev tidigare var mamma och jag på en riktig spa-trip i början på lovet. Vi bodde i Varbergs Kurort som då ligger i Varberg (nehe?) och det var jätteskönt. Skönt att bara komma bort från all stress här hemma och dessutom få ligga i pooler och få olika spabehandlingar. Det låg precis vid havet så man kunde ta promenader längs strandkanten och klipporna in till centrum. Aldrig varit på ett riktigt spa förut så det var jätteroligt!

Idag är det en vanlig, seg söndag. Tittade på hockeyn och blev besviken, sen har jag väl mest tittat på serier och ätit banan+jordnötssmör<3. Ingen söndagsångest idag i alla fall då jag startar min APL imorgon på Atlas Copco! Kommer ha jättemycket att göra så det blir nog kul, får ju dessutom hänga med till Madrid i en vecka! Mer om det senare, puss

Lite om sen senast

Hejhej! Sorry för extremt dåligt med bloggande men har haft såå mycket i skolan och efter det åkte jag bort på spa-semester. Tänkte i alla fall ta tag i detta igen.
Var i förrgår på en gymnasiefest på Noise med bland annat denna brud ↑. Det blev inte alls som planerat men tillslut blev det bra ändå. Var så himla trött igår efter den så gjorde ingenting på hela dagen, idag mår jag bättre och har städat lite på rummet. Ikväll är vi bjudna till mormor och morfar för lite släktmys och det passar jättebra, verkligen inte sugen på utekvällar nu. Hoppas ni får en riktigt mysig lördag, puss.