London day 1
Bilder från igår kväll och idag på lunchen.

Hej! Är nu i London med mamma på lite tjejresa över lovet! Landade igår eftermiddag och hann i princip bara käka lite då det blev sent. Irrade hungriga och trötta runt lite och hamnade till slut på ett väldigt väldigt fint ställe ("Wine workshop") där vi beställde in champagne att skåla i och sedan åt vi middag där. Stannade och drack vin tills restaurangen stängde och då tog vi en kort promenad genom centrum och sen tillbaka till hotellet.

Idag gick vi upp hyfsat tidigt för att hinna till Primark i tid innan alla andra. Spenderade tre trötta timmar där men gick därifrån jättenöjda (iallafall jag) med massor av fynd! Lunch blev hummer och cocktails på Burger & Lobster, stort tips om ni är i London! Supergod mat och bra läge. Gick sedan lite på Hyde Park för att sedan ta oss till Victoria Secret. Den affären tog också sin tid men jag hittade en del där med så det var det värt! 
Efter det hade vi hunnit bli jättetrötta och började leta matställen igen, hamnade på Nandos vilket också blev lyckat. Tog en snabb sväng efter det förbi Picadilly Circus och Waterstone där jag hann köpa två böcker innan vi gick hem. 

Riktigt bra dag, imorgon blir det mer shopping och afternoon tea! Puss

DateonsdagHallå!

Praktiken börjar gå mot sitt slut nu, näst sista dagen här i Lund idag. Ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem igen även om jag trivs bra här med! 

Igår ikväll var jag ute på lite äventyr, blev utbjuden på date där vi satt på en pub och cyklade runt i parker. Pratade en hel del om studentlivet här i Lund, längtar ihjäl mig tills det är min tur!! Blev bjuden på öl och efter ett tag visade han mig hur han bor, det var jättekul att se, typisk studentlägenhet med korridor och gemensamt kök typ. 

Nu sitter jag på praktiken och väntar på att hon jag ska vara med idag ska komma. Ska få se ekonomiavdelningen på företagen idag på förmiddagen och sen är jag "ledig" igen på eftermiddagen, då blir det antagligen lite plugg gjort. Hoppas ni får en bra dag, puss!

Helg i LundHejhej! Har nu spenderar en hel vecka i Lund/Malmö och är helt slut. I princip fullt upp schema från morgon till kväll varje dag haha!
Veckan gick fort på Fiedler & Lundgren, fått hänga med olika personer som visar vad dom jobbar med och jag har fått testat på en del maskiner o till och med snusprover haha! I torsdags var jag med i en smakpanel där man rate:ar smakerna i olika snus haha, vet inte vad jag tycker om snussmaken, kommer nog aldrig börja snusa.

I fredags käkade vi tacos sen drog jag iväg för att träffa David på en kvällspromenad och få se Lund lite mer. Vi gick i regnet i kanske en timme och bara pratade, han läser i princip det programmet på universitet jag vill läsa sen så det var kul att höra om det lite! När vi blev för blöta och kalla gick vi hem till honom och blandade lite drinkar vi drack till idol och musik, jättemysigt. Satte sedan på Interstellar och drack lite öl, riiktigt riktigt bra film asså!! Blev väldigt sent och kom inte hem förens halv fem på natten efter att virrat runt ett tag på cykeln. Men det var helt klart värt det, riktig drömkväll faktikst!

Igår bakade jag först chokladcupcakes med min ena kusin, svingott blev det, sen åkte vi allihopa och bowlade innan middag på olearys! Bowlingen gick väl sådär, hade flyt i början men hamnade ändå sist när vi var klara haha... 

Idag ska jag ta tåget ut till emporia och titta lite där, aldrig varit där tidigare så ska bli lite kul. Får se om jag hittar något att köpa också! Kram på er!