Friday 🌟

Hej! Det går segt här på bloggen nu men jag glömmer alltid/hittar inte tid. Sitter iallafall nu och väntar på bussen hem från stan som jag har varit på med Linn sen jag slutade skolan. Hade sista riktiga skoldagen och jag är hur glad som helst över det!
Har iallafall köpt ett par ballerinaskor och mat som vi åt på soldäcket, kom sen fram nån helt random kille som ville att vi skulle ta kort med honom och grejer haha. Nu ska jag iallafall hem och ladda mobilen lite, inte så bra batteri efter hela idag, sen ska jag till William där vi ska grilla några ikväll. Ska försöka ta massa bilder så jag sen kan lägga upp här. Ha det bra puss!

Onsdag

Hej. Gick en kort dag i skolan och slutade efter lunch, hann ändå med en sista so lektion och sista spanska nationella. Åkte upp vid 3 till frisören där vi bestämde om min balfrisyr som hon ska sätta upp och sen klippte hon mitt hår. Efter det kom mamma och vi tog en fika, shoppade balskor och lite annat och sen åt vi kvällsmat innan vi åkte hem igen. Nu ligger jag och tittar på new girl och planerar lite för helgen med vänner. Ha det bra puss

Shopping Stockholm27/5s

 
 
 
Svarta jeans - Zara

Vita Spetsshorts - Hollister
Rosa blus med paljetter - Odd Molly
 
+ en balklänning som det kommer upp bilder på senare, 
köpte också en tröja på konserten som inte kom med på bild.