Ny vecka

Hallå!
I brist på annat bjuder jag på en bild på min trötta lunch igår, blev lite ihopskrap från kylskåpet. På kvällen blev det dock annat. Som jag skrev så kom min morbror till mig och vi lagade halloumiwraps som vi åt på mitt rum och sedan delade vi på en glutenfri kladdkaka som var fantastisk. Vi satt och pratade, lyssnade på musik och så, jättetrevligt och ett bra avslut på veckan.
 
Idag är det måndag och som vanligt har jag en fri förmiddag vilket är jääätteskönt att starta veckan med. Fram tills nu har jag suttit insjunken i ekonomiboken, tycker det är såå tråkigt tyvärr med ren ekonomi men det är bara att kämpa sig igenom, tentastressen börjar smyga sig på nu. 
 
Ska strax värma mig lite lunch och sen klockan 13 har jag matlab examination på skolan och efter det ska vi sätta oss med vårt grupparbete och jobba. Så blir en pluggintensiv dag men det är nyttigt! Både imorgon och på onsdag blir det lite annat så det är okej, men mer om det längre fram! Ha en bra måndag, kram!
 

Sunday

Godmorgon! 
 
Blev en tidigt kväll igår, som jag skrev spenderade jag förmiddagen åt plugg och sen eftermiddagen gick åt att gå på stan. Lönehelg kombinerat med fint väder och bokmässa resulterade i att det var smockat med folk, nästan lite jobbigt mycket, men fick tag i det jag ville och lite till så det blev bra! Kom bland annat hem med en höstkappa som var ett lite otippat men kul köp! Fikade med min morbror på Fröken Olssons också, eller blev snarare lunch för min del. Kvällen spenderades i köket, har förberett matlådor för hela veckan redan nu, känns hur skönt som helst! Bacon och broccolipaj blev det! Sedan gjorde jag även en omgång hummus och morotsstavar som blev en trött men god kvällsmat. 
 
Idag spenderar jag också min förmiddag åt plugg, men ekonomi istället. Tog en paus nu för att vila huvudet och ta en kopp kaffe, mycket text och många begrepp som ska in. Ska när jag betat av kapitlet städa rummet, äta lunch och ge min morbror en guidad tur över Chalmers och mitt boende så han vet var jag håller hus om dagarna, ska bli kul! Men nu börjar det bli dags att återgå till ekonomin, kram! 
 
 

Rutiner

Godmorgon! 
 
Nu har det gått ett tag sedan mottagningen och även sen jag skrev här sist, och känner att jag äntligen börjar hitta mig lite runtiner och vanor (och ovanor..) vilket är jätteskönt! Vaknar till exempel samma tid utvilad av mig själv nu, nämligen så att solen går upp vid 7 och lyser rakt in i mitt rum alldeles orange-rosa vilket är underbart att vakna till (första bilden), så får i princip alltid en bra start på dagen! Sen har plugget rullat igång ordentligt också, det är ett himla högt tempo men ändå överkomligt. Jag har dock inte hittat min studieteknik riktigt än, speciellt ekonomin har jag svårt att veta hur jag ska plugga. 
 
Denna vecka är läsvecka 4 vilket innebär halvvägs till tentorna så jag har försökt lägga så mycket tid som möjligt på studierna för att inte få allt kvar i slutet, men ändå hittat på mycket kul! I onsdags var jag utbjuden på en boule-dejt vilket var jätteroligt, vi spelade en match boule, åt lite chark och tog några glas innan vi prommenerade i stan en sväng, mysigt. Och igår kom min morbror till Göteborg! Han spenderar helgen här så vi ska hinna träffa varandra lite. Igår var vi ute och åt middag på Vinopasta och tog en kvällsprommenad i stan efter det. Det är även en sak jag kommit in i, jag går mycket! Så dyrt att åka kollektivt här så har blivit att jag ofta prommenerar när jag ska någonstans istället, vilket faktiskt inte är så tokigt! Dessutom lär man sig hitta bättre i stan!
 
Idag är första heldagen som jag har helt utan egentliga planer. Förmiddagen ska jag lägga på studier, ska bland annat få klart ett stycke i ekonomigrupparbetet vi håller på med. Sen efter lunch ska jag gå upp på stan och köpa lite saker som jag insett att jag behöver, typ en pjamas till temasitsen på tisdag och lite påfyllning av smink. Sen möter jag antagligen upp min morbror på fika, och sen på kvällen ska jag göra mig lite snacks (hummus!!) och se om det är någon hemifrån som vill Skypea lite. Nu blev det mycket text men vill få med så mycket som möjligt, ha det bra!