Lov/sjuk


Hello!!
Haft ett riktigt bra men fullsatt lov, var på utbildning med LO (...) måndag-tisdag och åkte sedan på onsdagen med pappa till Stockholm för att gå på ett event med Atlas Copco. Vi var ute och åt fint på kvällen och på torsdagen fick jag en ledig dag ensam i Stockholm. Mötte då upp min morbror och vi lunchade, sen när han gick tillbaka till jobbet satte jag mig på ett café, beställde in en cappucino och pluggade matte i några timmar. Skönt att ligga i fas/före. Sedan kom mamma upp och vi gick på restaurang. Resten av tiden i Stockholm ägnades åt shopping, fick med mig mycket fint hem!
Blev dock riktigt dålig torsdagkväll/fredag och fick ligga kvar i sängen/soffan hela helgen. Fortfarande inte riktigt på benen men var i skolan idag iallafall, vi har så få lektioner nu så lika bra att pallra sig dit haha. Lunchade dessutom på Java med några klassisar så dagen blev helt ok ändå! Nu dricker jag te o tittar på masterchef, ska strax lägga mig tror jag. Puss!

Onsdag


Nuuu äntligen är mitt första utkast av gymnasiearbetet färdigt!! Slipper ägna mina tankar åt det iallafall någon vecka haha! 

Har korta dagar i skolan nu, både idag och igår slutade jag runt 10, så skönt tycker jag då man kan äta lunch hemma och slippa skolmaten. Så tog precis lite pastagratäng med salami som jag gjorde matlådor av några veckor sedan. Idag är det onsdag och jag ser mest fram emot helgen som dessutom innebär lov. Inga speciella planer för dagen förutom att plugga geografi och matte, samt kanske åka till gymmet en sväng, känns jättelängesen jag var där sist! Kram!

15/2Tre mysiga bilder från Berlin!

Tjenis! Var ett rätt bra tag sedan jag skrev här nu, inte känt något sug helt enkelt. Men nu känner jag att livet börjar dra igång på riktigt och just denna vår vore så himla kul att ha dokumenterad! Hörde dessutom i en podd att det är tillåtet att kalla det "vår" nu efter 15:e februari, känns gött att våren är på väg även om vädret blivit kallare igen än nyss haha.

Har sedan sist dömt väldigt många matcher, fått tillbaka bra resultat i skolan, varit i Berlin på business trip och haft några riktigt bra utgångar bland annat. Börjar dessutom bli färdig med gymnasiearbetet nu äntligen vilket jag mår såå bra över, jag ser ljuset!! Ska faktiskt skriva det sista på det idag innan jag skickar in den för opponering. Blev även riktigt sugen på chokladbollar av dadlar, ska nog slänga ihop en sats till plugget nu direkt! Kram kram