Midsommar 2015

Tjo. Igår var det midsommar som ni säkert vet och jag firade den med några av mina närmaste. Blev väldigt rörigt i början, kom hem till Örebro vid ett och efter att ha varit vaken sedan fyra på natten var jag helt slut egentligen. Drog iallafall ganska spontant till en fest i Hovsta hos Marcus med Cajsa, fler o fler folk droppade in under kvällen men var ändå ganska lugnt. Vi dansade, drack, lekte lite lekar oså. Var som sagt väldigt väldigt trött så tog det lugnt, vid tre någonting fick jag skjuts av bästa William hem<3

Blev en lugn men ändå bra midsommar iår, tveksam på om jag hade mått bra ifall jag festat hårt i år. Ikväll ska jag däremot ut igen, med lite mer sömn i kroppen är jag taggad o får se hur kvällen blir, lutar just nu mot att vi förar och sedan drar till satin men vi får se. Ha det bra, puss!

Croatia 2015
Lite blandade bilder från resan

Hej! Är nu äntligen hemma från International Youth Handball Campb 2015 i Rovinj och det är såå skönt att komma tillbaka till sina vanliga rutiner. På de sex dagarna vi var där hann vi med 15 olika träningspass med internationella tränare och fyy vad jobbigt det har varit. Mycket handlade självklart om handboll, vi hade träningar där vi antingen bara stod och passade på olika sätt och träningar där vi spelade match i princip hela passet. Det både regnade och stekte på med sol, vissa pass var vi tvungna att ha med oss hinkar med vatten som vi doppade huvudet i under vattenpauserna så vi inte skulle svimma av solen haha!

Vi umgicks även med många andra, folk ur de andra ÖSK-lagen som var där men också italienare,och andra svenska klubbar. Åkte in till staden Rovinj när vi hade en ledig eftermiddag och käkade på restaurang. Åkte med en galen taxichaufför hem. Tog morgonpromenad vid havet klockan halv 5 på morgonen, drack drinkar i hotellbaren, solade, köpte kaffe vi kunde koka, körde volleyboll med killarna, tog en massa bilder, spelade turnering, jagade wifi, åt pommes varenda jäkla dag haha och mycket mer. 

Blev en riktigt bra resa som verkligen känns utvecklande och trots sömnbristen jag nu lider av känner jag mig väldigt utvilad annars. Var så skönt stt inte behöva tänka på något annat än när nästa träning skulle vara i en vecka. Tycker så mycket om mitt lag och nu har vi verkligen kommit varandra nära, i sommar är det flera som fyller 18 och oj vad kul vi ska ha ihop! ska försöka få tag i mer bilder till en annan gång, de här är bara bilder från min mobil som jag snabbt slängde ihop. Hoppas ni haft det bra här hemma i Sverige, puss!

Firanden
Tjoo! Har haft fullt upp senaste veckan med att fira allt möjligt, bland annat att min bästa, finaste vän fyllt 18!! 

Firade henne både i tisdags och onsdags, på tisdagen var jag hos henne med hennes familj och skålade i champagne och tog det lugnt. På onsdagen gjorde vi oss.i ordning hos mig, drog sedan på lite förfest/fest hos William innan vi vid tolv tog bussen in till Strömpis där vi spenderade hela natten. Kvällen blev så jäkla perfekt och slutade lite för sent hemma hos mig med en vän. 

I torsdags hade jag skolavslutning lite för tidigt på morgonen, sedan drog klassen till Stadsparken och åt lunch tillsammans, sushi för mig. Åkte hem och bytte om innan jag och mamma möttes på stan för en drink och ännu mer sushi att skåla in sommarlovet med. Drog sedan hem till Maja där klassen var och festade, jag tog det väldigt lugnt  haha. Hela klassen drog efter ett tag och vi skulle hänga i Stadsparken men det blev lite krångel så slutade med att jag stötte på några från mitt lag som jag istället hängde med. Vid tolv hämtade m mig på stan och vi umgicks ett tag innan jag var tvungen att åka hem och packa, är nu på väg till Kroatien på träningsläger med laget, ska bli askul!! Kram