Days until...

 
 
 
 
 

Brunch de Luxe @ MoccoNu mår man!
Har idag klämt i mig det på bilderna ovanför och fyy vad det satt fint även om jag är helt dåsig såhär efteråt haha. 
Mamma och jag hade fått bord på Mocco Coffee och beställde deras kända Brunch de Luxe, såå mycket god mat! Det bästa var helt klart pannkakorna dom kom in med när man ätit upp "huvudrätten"! 

När vi rullat därifrån kollade vi vidare i några butiker där i området men hittade knte så mycket idag heller, dåliga shoppingtider. Nu sitter vi på tåget hemåt, ska vara framme lite efter sju och då åker jag hem och gör mig iordning för lite party. Ha det bra!

Sthlm
Har det jättebra här i Stockholm. Vi tar det mest lugnt på dagen och äter gott, inte hittat så mycket shopping faktiskt men de är ok, har ändå inte så mycket pengar haha. Tredje bilden k detta inlägg är från lunchen, då vi åt flankstek på Niklas 😍 o första bilden är från Grodan där jag åt roquefortgratinerade sniglar, mums!! Finns så himla mycket roligare utbud på mat här, verkligen något Örebro saknar.
Nu ligger jag nyduschad i hotellsängen och ska väl snart sova. Är supertrött i fötterna av allt promenerande och imorgon blir det antagligen mer. Ha det bra puss!