SOMMAR TACK

Åh vad jag längtar tills sommaren! Nu är jag verkligen trött på att behöva ha en tjock jacka varje gång man ska ut.
Hej på er! Igår när jag kom hem från danstävlingen tog jag en springtur och en dusch innan mormor och morfar kom hem till oss på middag och melodifestivalstittande, det var jättemysigt och kul för jag hade inte träffat dom på lääänge innan dess. Idag skulle jag egentligen träffat Paula, men båda vi var lite trötta och hade huvudvärk så det blev ingenting med det, så idag blir det en lugn dag för mig.
Nu ska jag måla naglarna och plugga lite till matteprovet imorgon #söndagsångest.

11:07

Hej, jag stannade och sov hos clara eftersom vi skulle upp tidigt idag. nu är jag och Alva i Katrineholm och tittar på när hon tävlar i dans. Just nu väntar vi på att hon ska dansa sin andra gång eftersom hon gick vidare efter första hihi. När hon har kört klart i singel åker Alva och jag hem och då ska jag ut och springa hade jag tänkt, och ha i ricinolja i håret. Ha det bra!

24 FEBRUARI

Hej på er! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i, då går jag över till claras place där jag spenderar min kväll. Har inte så mycket att skriva, kanske updaterar något mer ikväll, kanske inte. Hursomhelst ha en bra fredag!