USA

Sitter just nu med värsta resfebern, imorgon åker vi!! Det är första gången jag är på västra sidan av USA och är jättetaggad och nervös, ser så fram emot all mat vi ska äta, all shopping vi ska göra, att sola, bada och bara leva lyxlivet. Vi har tänkt komma iväg till Californien flera år nu men det har inte blivit av så det här ska verkligen bli jättekul! Ska försöka updatera här så gott det går med tanke på att jag varken kommer ta med datorn eller kommer ha internet förutom Wifi på hotellen. Annars hörs vi om sisådär 3 veckor, puss!

Sista kvällen

Hej hopp. Nu har jag kommit hem från sista utekvällen på bra länge pga USA. Det var en perfekt kväll förutom vädret då haha. Började med att vi tjejer tog bussen från stan ut till Lanna där vi träffade nytt folk men också gamla godingarhaha. Vi var hyfsat få men hade det riktigt bra, badade till och med jacuzzi och pool i regnet haha! Lite oklart inlägg, är ganska trött just nu men ville bara föreviga denna kväll, nu ska jag äntligen sova! Godnatt puss

Onsdag

Hejtjena. Ska försöka bli bättre på att uppdatera här nu, jag loovar! Jobbar mest dom här dagarna men idag fick jag ledigt eftersom min kollega (haha) var sjuk och då slapp jag jobba ensam. Inte riktigt fångat dagen än, mest tittat på TVD och ätit glass. Snart ska jag iallfall ta bussen till Wilma där vi ska ha tacokväll vi tjejer.