Slut på bloggpaus!

 
Hej hej hallå!
 
Har stått tomt här ett tag nu men jag tänker att bloggpausen kan ta slut nu. Lite tråkigt att jag inte hittat tiden att dokumentera de senaste veckorna ordentligt här på bloggen eftersom dom har varit helt fantastiska! Haha låter kanske lite cheesy men har verkligen haft det superbra men haft fullt upp nästan hela tiden.
 
Tänkte i alla fall göra en liten recap på senaste tiden sen jag fyllde år i ett annat inlägg där jag skriver lite om hur jag firat och vad jag gjort senaste tiden, mest för mig själv att titta tillbaka på sen. Det får jag fixa i eftermiddag, nu ska jag ta bussen upp till körskolan för körlektion och även se till att boka uppkörning. Kram!

Bra helg + studiedagHej! Sitter i skrivande stund utomhus i solen och Gud vilka vårkänslor man får!! Jättehärligt.

Har haft en asbra helg, spelade match i fredags, gick väl sådär egentligen men är ändå väldigt nöjd över min individuella insats haha. Efter det degade jag helt slut i soffan framför let's dance med mamma och en kycklingtallrik. 
Jobbade egentligen hela lördagen, först dömde jag några matcher med Emelie ovh efter det satt jag i kiosken på Broman Cup med Ida i några timmar. När jag kom hem bjöd mamma på sushi och vi tittade på mellon och åt ben&jerry, asnajs.
Igår pluggade jag på förmiddagen innan jag helt tappade orken, blev egentligen en asdålig dag tills jag sent på kvällen blev bjuden över till Gustav på fest. Fixade iordning mig lite och drog dit, gjorde verkligen min dag! Var jättekul med skönt folk från skolan som också har studiedag idag och mycket dricklekar, muntrades verkligen upp och åkte därifrån på topphumör haha. Dessutom ska jag snart boka Bråvalla med Sara och Emelia!! 😍

Nu sitter jag som sagt ute i solen och pluggar lite, ställde ut en stol på altanen där vi har lä så är alldeles lagom varmt. Ikväll har jag fysträning med laget ute i en park och sen ska jag eventuellt träffa Wilma på lite s'mores! Ha det bra, puss!

VardagssnackTjo. Finns inte så mycket spännande att skriva här egentligen, min vardag består av körkort, matte, kemi och fysikplugg just nu. Har inom de närmaste veckorna prov på allt det och som vanligt stressar jag upp mig själv haha. Häller i mig massa kaffe och försöker se det positiva, om ca två veckor bara är jag 18!
Denna månad kommer verkligen bli superbra, bara jag sätter proven. Kommer fylla år, fira migsjälv, ta körkort förhoppningsvis och u slutet av månaden åka till Åre och lära mig åka skidor. Är riktigt motiverad dessa dagar även om kroppen är väldigt trött och längtar efter vår och sol. Känns som att nu börjar det roliga och att våren kommer flyga förbi nu från denna punkt. Lite luddigt inlägg men så får de bli. Puss