Mysfredag

Hej! Spenderar mesta delen av dagarna i skolan eller på gymmet/hallen så har inte funnits så mycket intressant att blogga om. Iallafall kommit igång med träningen ordentligt nu och till och med börjat springa (dock endast 4 min/pass eftersom det är det enda mina benhinnorna klarar av)!
Idag är det fredag och jag ska mest träna och ta det lugnt, har endast en lektion idag och sen ska jag luncha med mormor, morfar och min morbror som är i stan.Hoppas ni har det bra, puss 

Söndag

Hej! Var ett tag sen jag sist, har mest varit sjuk men försökt gjort lite roliga saker också, dock känns det verkligen hur skönt som helst att vara frisk nu. Hade första träningen på ett tag i fredags och imorgon ska jag skaffa ett nytt gymkort! Ska verkligen ta tag i träningen igen och är jättetaggad på det! 
Nu har jag precis målat naglarna och ska snart lägga mig, har en riktig lång och seg dag imorgon. Godnatt, puss

19 jan

Hej! Åh är sååå trött på att vara sjuk, missar så himla mycket. Låg i sängen/soffan hela dagen igår (seriöst) och gjorde ingenting vettigt. Idag väntar väl samma sak, fast ikväll ska jag faktiskt laga middag åt familjen! Den här helgen har varit jätteseg och vill bara att det ska bli en ny vecka nuuu.