Valborg

Tjaa, andra inlägget idag och klockan är inte ens fem, det är bra det här. Clara drog nyss, hon var här hos mig ett tag och jag hjälpte henne med lite matte inför nationella som varje tisdag. Bakade också kladdkaka som vi ska ha med ikväll haha. Har haft en jättebra dag hittills, inte skrattat så här mycket i skolan på evigheter hahaha.Ikväll ska jag som sagt grilla med vänner och bara ha det mysigt, så är planerna nu iallafall. Dock haglar det just nu så vet ej hur det blir med detta.Bra blir det nog iallafall.

Morgon

God morgon! Vaknade med jättebra humör konstigt nog även fast jag är jättetrött. Ikväll är det ju valborgsafton och då ska vi grilla några stycken och sen dra hem till nån om vädret är dåligt, kommer nog blir braa.
Nu sitter jag och äter finfrukost för mig själv på min nya bricka som mamma köpte till mig igår, älskar den <3333

29/4

Hej sitter nu efter skolan med ett glas banansmoothie som på bilden. Ser på en film med Ed Westwick och typ döööör så snygg han är! Åh
Har inte hänt så mycket kul idag hittills, mest planerat lite för imorgon då det är Valborg, taggad 🎉 snart ska jag och mamma till Marieberg för att shoppa lite, känns längesen, lägger antagligen upp om jag köper nått senare så då hörs vi. Puss!