Ny dator!

Hej! Igår fick vi på TBS våra nya datorer! Fick en HP ProBook 430 och den är hur lätt och smidig som helst så det är bra. Dock är jag mycket ovan med Windows eftersom jag har en MacBook i vanliga fall så det går lite segt nu i början.. Tänkte i alla fall slänga in ett blogginlägg från den nya datorn bara för att lixom.
I morse började vi 10.30 så Wilma fick idén att vi skulle köpa ett par byxor innan skolan som hon kunde ha, slutade med att vi halvt fick springa tillslut för att hinna i tid, som vi iof gjorde. Det var hennes födelsedag idag så vi firade lite med att äta Jensens efter skolan.
Har ju inga bilder på denna dator så lägger upp en weheartitbild på värsta skogarderoben ååhh <3<3 tänker på skor hela tiden nu för tiden, att köpa eller att inte köpa Primeboots?
 

Tisdag

Hej. Idag är det tisdag vilket för mig betyder sovmorgon tills 12.40!! Jätteskönt men slutar tio över 4 och det är inte alls skönt. Kom alltså ganska precis hem från en seg dag i skolan, det mesta vi gör är att göra "fördömningsprofiler" då vi gissar hur gamla lärarna är oså, verkligen tröttnat på det nu. Alldeles strax (borde egentligen sitta på cykeln nu) ska jag cykla till kyrkan där det är ungdomsträff. Jag ska försöka hinna vara med i ungdomsgruppen i höst och hoppas verkligen det kommer funka. Nu måste jag skynda mig! Ha det bra puss

Right now

Syns väl inte så bra men jag ligger i badet. Har precis sprungit 4k och blev jättetrött, vad är bättre än ett bad då lixom? Ska ligga här och ta det lugnt ett tag och sen ikväll ska jag och min familj + mormor och morfar äta i katrinelund.