Programresa till Kolmården

Tjo. Spenderade i princip hela onsdagen med klassen på Kolmården haha. Vi åkte dit på programresa och hade som uppdrag att göra en fältstudie på kamelers beteende i 40 minuter haha... Men blev en hel del annat också, bland annat spana in den extremt snygga delfintränaren som det ser ut som även delfinerna fangirlar över haha! Blev en helt okej resa faktiskt, lite regn oså men annars så! Hade väl förväntat mig någonting lite mer utmanande med fältstudien än att bara sitta och glo på en kamel dock haha!
 

Throwback #2

Helgen efter påsklovet var det dags för Potatiscupen 2015, jag åkte dit som domare med Emelie som förra året. Var riktigt kämpigt psykiskt iår utöver det fysiska, fick exktemt mycket arga tränare efter oss när vi dömde slutspelet och blev då även av med min rödakort-oskuld haha. Vi gick ut och firade första kvällen när vi var klara med matcherna med lite vin & drinkar på en pub i Alingsås. 
Skrev teoriprövet för körkort måndagen efter det och nailade det haha! Lyckades dessutom få till en riktigt god marginal. Gick ut och åt på Fratelli med mamma för att fira på kvällen. 
Åkte till Stockholm med familj och släkt för att fira min morbror. Blev även en del shopping för min och mammas del och obligatotiska vårbilder i kungsträdgården som ni ser haha. Vårkänslor on point
Valborg. Tyvärr den enda ordentliga bilden jag har, blev mest att jag filmade under kvällen. Jag och Elin förade lite smått hemma hos mig med hemgjord pizza och drinka. Drog oss mot Ritz där det var både tjejkvälla á la Victoria Secret (overrated) och uppträdande av Samir och Viktor haha! Var krogpremiär för oss båda och det blev väl helt ok, dansade jääättemycket och shottade gott. Fick strul på vägen hem men slutade med att vi fick skjuts av två jättesnälla killar från ad på cykel haha! 

Throwback #1

Tänkte köra lite snabba throwbacks här eftersom det hann hända så mycket roligt under min bloggpaus som jag vill skriva om! Sååå här kommer det
 
Det största som hänt måste ändå vara att jag fyllt vuxen!! Firade hela veckan (bokstavligen) på olika sätt, pannkaksfrukost, middag med familjen och fika på själva födelsedagen. Middag på Pincos med Cajsa på torsdagen. På lördagen hade jag fest i en lokal jag hyrt, där var alla mina vänner och firade mig med lite middag först, massvis med presenter (<3) och sedan massa dans, lekar och bål som jag bjöd på! Riktigt lyckad kväll och vecka, är så himla tacksam för alla mina vänner och min fina släkt. 
 
Fick i födelsedagspresent av Cajsa en heldag på Loka Brunn med henne, så spenderade en dag på påsklovet på spa med min bästa vän. Var jätteskönt, vi badade i alla deras pooler, tog bilder, åt tills vi fick matkoma och hade det jättejättebra. 
 
Var även i Åre på skidläger på påsklovet! Hade aldrig åkt skidor tidigare och det var bland det läskigaste jag testat kändes det som. William och Joel släpade med mig till en röd (?) back första dagen innan jag ens lärt mig bromsa och hjälp vad rädd jag var hahaha. Men tog mig upp på toppen sista dagen och även om jag ramlade x antal gånger på vägen så klarade jag mig att ta mig ner!