Årsresué 4: vintern

Tog verkligen ett sista ryck med pluggandet och hade en helvetesvecka med 7 prov i december. Gick ut med högsta i matte 1c (enda betyget vi fick) men är alltmänt mycket nöjd med min insats i skolan, dessutom med tanke på att det varit mycket utanför.
Drog på några fester med mina brudar, bland annat örebrofesten som spårade helt haha. Firade ett ganska misslyckat haloween också.
 
Vintern kom tillsammans med julen. Jobbade på O Helga Natt en snöig, iskall kväll. Julbakade en natt med Cajsa. Sen försvann snön och vi fick fira jul samtidigt som det regnade utanför fönstren. Tråkigt, men min jul blev ändå underbar tillsammans med närmast släkten, fick dessutom helt fantastiska julklappar! 
Mitt november och december var jättebra. Är så himla tacksam för detta året som gått, att mitt liv har förändrats till det bättre på endast ett halvår. Är så glad att jag träffat alla de nya vänner jag fått via Thorén, trivs så himla bra! Nu är det bara några timmar kvar av detta år så nu är det bara att ha så kul så man får ett fint slut och en bra start, och hoppas att 2014 blir ännu bättre. Puss
 

Nyårsfix

Hej på er! Gick upp tidigare idag och det var bra, redan fått massa gjort inför ikväll. Duschat, rakat benen, smort in mig (luktar underbart mycket mango nu<3) och målat tånaglarna haha som om nån kommer se dom. Sitter nu i min lexington badrock som jag fick i julklapp, den är heeelt underbar!
Ikväll ska jag ha en jättebra kväll med mina tjejer oavsett vad som händer. Fortfarande ganska oplanerat vad som ska hända men ska först äta middag hos Emma där vi fixar oss tillsammans innan vi drar ut. Vi ska till slottet på tolvslaget sen och efter det får vi se, ska iallafall sova hos Eve. Kommer blir jättebra, är på bästa humöret nu! Puss

Näst sista dagen

Hejhej. Spenderade min dag med Wilma idag. Var på stan ett tag och fixade lite saker inför nyår imorgon. Fick med mig perfekta örhängen och ett par lösögonfransar hem. Sen åt vi på Saigon innan vi tog bussen hem till henne.
Kom ganska nyss hem och ligger nu och tittar på The big Bang theory. Känns verkligen jätteskönt att nästan allting till nyår är fixat, blir att jag har något enklare än klänning men det blir jättebra. Nu ska jag ta och lägga mig, puss