Sjuk (skräll)


Bild från när jag lunchade med mamma idag

Heej, nu är det äntligen helg! Såå skönt. Var hemma hos Cajsa igår och invigde hennes nya jacuzzi (!!) men drog på mig en rejäl förkylning på köpet. Hade egentligen planer på att träna, spela match och festa i helgen men alla dom förstördes i och med att jag inte kommer orka med någonting. Idag var jag i skolan en kortis, lunchade med mamma, shoppade lite och handlade mat haha. Fick med mig goosigaste tröjan hem från stan, blir perfekt i höst. 
Nu ligger jag i sängen ich väntar på maten, blir en riktig hemmakväll med idol och choklad ikväll. Puss

En bättre onsdag

Hejhej! Har faktiskt haft en jättebra dag idag och hunnit med mycket roligt. Var i skolan som vanligt, labbade lite ovh gick sen runt en stund på stan på rasten, vi satte oss på Waynes ett tag. Efter skolan gick Evelina och jag till Sushi Yama och åt suupergod och supermycket sushi, äntligen!! Åkte sen vidare direkt till idrottshuset för en domarkurs som faktiskt gick väldigt bra och var mycket roligare ön vad jag trodde. 
Nu har jag precis duschat ovh målat naglarna, ska precis slå på kvällens Paradise och ta en kvällsmacka. PussMys och handboll

Bild från i fredags då Evelina och jag bakade en äppelpaj
Hej! Haft en jättebra men slitig helg. Evelina kom hem till mig i fredags efter träningen och planen var egentligen fest men det slutade med att vi bakade äppelpaj istället haha. Sen igår åkte jag med mitt lag till Stockholm för att spela SM steg 1, gick ganska så väldigt kasst ärligt talat. Vi hade lyckats hamna i en grupp med två av Sveriges bästa lag (!!) så blev ganska mycket stryk vi fick ta haha. Nu laddar vi om till steg 2 om en månad typ!! 
När jag kom hem idag tog jag en promenad med Elin och catchade upp lite sen senast och nu avslutar jag veckan med lite äppelpaj och Bert haha, goaste killen som finns. Puss