London day 1
Bilder från igår kväll och idag på lunchen.

Hej! Är nu i London med mamma på lite tjejresa över lovet! Landade igår eftermiddag och hann i princip bara käka lite då det blev sent. Irrade hungriga och trötta runt lite och hamnade till slut på ett väldigt väldigt fint ställe ("Wine workshop") där vi beställde in champagne att skåla i och sedan åt vi middag där. Stannade och drack vin tills restaurangen stängde och då tog vi en kort promenad genom centrum och sen tillbaka till hotellet.

Idag gick vi upp hyfsat tidigt för att hinna till Primark i tid innan alla andra. Spenderade tre trötta timmar där men gick därifrån jättenöjda (iallafall jag) med massor av fynd! Lunch blev hummer och cocktails på Burger & Lobster, stort tips om ni är i London! Supergod mat och bra läge. Gick sedan lite på Hyde Park för att sedan ta oss till Victoria Secret. Den affären tog också sin tid men jag hittade en del där med så det var det värt! 
Efter det hade vi hunnit bli jättetrötta och började leta matställen igen, hamnade på Nandos vilket också blev lyckat. Tog en snabb sväng efter det förbi Picadilly Circus och Waterstone där jag hann köpa två böcker innan vi gick hem. 

Riktigt bra dag, imorgon blir det mer shopping och afternoon tea! Puss