Dedication

Hej. Just nu svajar det fram och tillbaka med allting känner jag, bland annat här med bloggen. Jag är en sån person som blir väldigt engagerad i det jag vill, men jag vill så mycket, jag vill allting. Jag får ofta för mig att jag ska satsa på någonting, bli bäst på det osv, det håller kanske en-två dagar. Jag vet inte riktigt varför det blir så, att jag blir så inne i saker under så kort, intensiv period.
Jag vill verkligen ha en bra blogg, mest för min egen skull. Att kunna titta tillbaka på hur livet var då och hur jag har förändras. Det är också ett bra ställe att helt enkelt skriva av sig på, jag vet helt ärligt inte om jag skulle klara av att lägga ner detta. Jag har, för er som inte vet det, bloggat till och från i snart 5 år, vilket är extremt lång tid (hade andra bloggar innan denna).
Sen tittar jag på andra blogg och jag blir så inspirerad! När jag läser till exempel Andrea Hedensteds blogg känner jag att jag verkligen vill detta. Jag vill verkligen ha en framgångsrik blogg, få besöksrekord, kommentarer. Jag vill gå på event, vinna tävlingar och inspirera. Jag vill att folk ska veta att jag har en blogg och att de ska tycka att den är bra.
Visst låter det som att det är självklart att jag borde satsa på bloggen?
Men det är just det, jag vet att det bara kommer hålla några dagar, jag hittar inte tillräckligt med motivation för att slutföra, lyckas med någonting nuförtiden. Jag önskar att jag kunde bestämma mig för någonting och hålla det, mest för min egen skull. Jag skulle säkert kunna ha en bra blogg om jag la ner tillräckligt med tid&energi men jag vet inte varför det inte blir så. Blir så himla besviken på migsjälv ibland.