New York 2016

Tjena!
 
Tänkte göra ett inlägg om New York-resan vi gjorde med familjen för att fira pappas 50-årsdag. Vi var borta hela förra veckan så missade en vecka i skolan och får då dubbelt så långt påsklov nu hehe. Det var i alla fall en bra resa och vi tog det rätt lugnt, mamma blev sjuk sista dagarna och var väl krasslig hela resan egentligen så vi gjorde mest det vi kände för där och då. Blev besök på naturhistoriska muséet, Rockafeller Center, Times Square och Wall Street bland annat. Vi bodde mitt på Manhattan (alldeles vid Herald Square) och det var sååå skönt, nära till allt då ju.
 
Annars shoppade och åt vi mycket. Fick äta på bästa Shake Shack två gånger och på min födelsedag åt vi även på ett lite lyxigare Steakhouse och drack sedan drinkar och prosecco på en skybar med utsikt över hela Manhattan. Vi var också på en musikal, Les Miserables, en kväll och det var jättemysigt och en upplevelse. Här är lite bilder från resan!
 
Första middagen, lobster roll på Burger & Lobster! Svingott
Världens största T-Rex-fosil
"Liten" lunchpizza på Lombardi's (hand som referens)
Födelsedagsfrukost från Tick Tock Diner, grilled cheese och en vanilla milkshake! Lyyx
Typisk turistbild från Times Square efter att ha gått lös på smink på Ricky's
Bästa Shake Shack!! (Inser nu att det är mest matbilder jag har...)
Drinkkväll!
Tårta (cheesecake) och sång för pappa på Junior's!
Jag, pappa och Empire State Building från högsta våninfen på Rockafeller Center.
Shake Shack igen, i Madison Square Garden i blåst (och lite regn haha, allt för lite burgare)
Avslutar med en bild på fina Times Square. Blev som sagt en fin resa och vi fick mycket gjort fast vi tog det lugnt ofta. Det jag kommer sakna mest är definitivt de enorma frukostarna!Kom ihåg mig?