Helg i LundHejhej! Har nu spenderar en hel vecka i Lund/Malmö och är helt slut. I princip fullt upp schema från morgon till kväll varje dag haha!
Veckan gick fort på Fiedler & Lundgren, fått hänga med olika personer som visar vad dom jobbar med och jag har fått testat på en del maskiner o till och med snusprover haha! I torsdags var jag med i en smakpanel där man rate:ar smakerna i olika snus haha, vet inte vad jag tycker om snussmaken, kommer nog aldrig börja snusa.

I fredags käkade vi tacos sen drog jag iväg för att träffa David på en kvällspromenad och få se Lund lite mer. Vi gick i regnet i kanske en timme och bara pratade, han läser i princip det programmet på universitet jag vill läsa sen så det var kul att höra om det lite! När vi blev för blöta och kalla gick vi hem till honom och blandade lite drinkar vi drack till idol och musik, jättemysigt. Satte sedan på Interstellar och drack lite öl, riiktigt riktigt bra film asså!! Blev väldigt sent och kom inte hem förens halv fem på natten efter att virrat runt ett tag på cykeln. Men det var helt klart värt det, riktig drömkväll faktikst!

Igår bakade jag först chokladcupcakes med min ena kusin, svingott blev det, sen åkte vi allihopa och bowlade innan middag på olearys! Bowlingen gick väl sådär, hade flyt i början men hamnade ändå sist när vi var klara haha... 

Idag ska jag ta tåget ut till emporia och titta lite där, aldrig varit där tidigare så ska bli lite kul. Får se om jag hittar något att köpa också! Kram på er!Kom ihåg mig?